Browse Category by Avtomoto
Avtomoto

Kovčki za motorje

Ko razmišljamo o dodatkih za motor skoraj nikoli ne pomislimo na kovček, ki je en izmed najbolj praktičnih izboljšav. Tako kot vsa motoristična oprema se kovčki razlikujejo po velikosti in materialih in tako poznamo vse od osnovnega nahrbtnika do potovalnih shramb. Kovček za motor lahko spremeni naš motor v potovalni stroj, če to želimo seveda in opcij imamo skoraj neskončno.

Continue Reading

Avtomoto

Tepihi za avto so osnovna zaščita

Želite svoj avtomobil zaščititi in ga čim dlje ohraniti lepega in na videz novega? Ni dovolj, da redno skrbite za to, da se v avtopralnici z njega odstrani umazanija, ki hitro škoduje laku. Prav tako ni dovolj redno vzdrževanje pri mehaniku. Posvetiti se je potrebno tudi notranjosti, ki je največkrat zanemarjena. Kako se lotiti čiščenja in zaščite?

Continue Reading

Avtomoto

Za vse navdušence nad Valentinom Rossijem

Motoristični navdušenci dobro vedo, kdo je Valentino Rossi in to, da je njegova oznaka VR46. Zato bodo zelo veseli, če jim boste za darilo podarili majico z napisom VR46. Med motorističnimi oblačili in dodatki boste našli pestro izbiro različnih izdelkov za vse navdušence nad Valentinom Rossijem – z nakupom takšnega izdelka lahko razveselite tako sebe kot kakšnega drugega motorista! Super ideja za darilo, ki si jo je treba vsekakor zapomniti!

Continue Reading

Avtomoto

Navigacija za nova doživetja

Imate radi avanture? Se želite potepati po svetu? Pogosto je spoznavanje sveta na voljo po precej ugodnih cenah, če se ne odločite za vodene aranžmaje, temveč si potovanje organizirate sami. Kupite letalsko karto in nato na izbrani lokaciji najamete skuter ali avto. Ali pa se z lastnim prevoznim sredstvom odpravite že kar od doma. Prednost takšnih potovanj ni zgolj v ceni. Hitro boste ugotovili, da imate pri njih tudi veliko več svobode. Obiščete kraje, ki vas resnično zanimajo, se sami odločate o ogledu znamenitosti, sami izbirate dejavnosti. Seveda pa ste tudi sami odgovorni, če se ne znajdete najbolje – zato je potrebna navigacija, ki vam lahko pri tem pomaga.

Continue Reading

Avtomoto

Popravilo avta je lahko tudi cenejše

Vsi vemo, kako draga so lahko popravila avtomobila. Včasih so celo tako zelo draga, da se avta sploh ne splača več popravljati, ampak je bolje in ceneje, če kupimo kar novega. Vendar pa se da avtomobil s pravo taktiko popraviti tudi ceneje. Kako? Tako, da sami pobrskate za avto deli na spletu in poiščete najcenejše ter da nato najdete še mehanika, ki vam jih bo pripravljen vgraditi po prav tako ugodni ceni. Nemogoče? Nikakor ne! Danes je zaradi interneta nakup avto delov namreč preprost, kot še nikoli doslej!

Continue Reading

Avtomoto

Premajhen prtljažnik? Kupite strešne nosilce!

Vsi vemo, da je prostor v našem prtljažniku omejen, a vendarle prav vsakič, ko se odpravljamo na počitnice, vanj skušamo spraviti čim več prtljage. Ko nam ne uspe, zložimo spet vse kose prtljage iz prtljažnika in poskusimo znova. Včasih nam uspe, včasih pa se moramo s seboj vzeti kakšno stvar manj. To morda ne bi bilo potrebno, če bi bili na našem avtu montirani strešni nosilci, ki omogočajo prevažanje različnega tovora in poskrbijo za dodaten shranjevalni prostor!

Continue Reading