Browse Category by Dom
Dom

Toplotne črpalke za sanitarno vodo se ponašajo s številnimi prednostmi

Z zagotovostjo lahko trdimo, da so v zadnjih nekaj letih toplotne črpalke povsem zasedle in tudi zasenčile druge sisteme na trgu, ki so namenjeni ogrevanju. Zakaj? Ker se ponašajo s številnimi prednostmi, ki so še posebej koristne za lastnike oziroma uporabnike stanovanj in hiš ter podobnih objektov.

Toplotne črpalke se torej uporabljajo za ogrevanje stanovanj in tudi za pripravo tople sanitarne vode. Cenovno so izjemno ugodne, poleg tega pa so tudi zelo prijazne do okolja, saj ga ne onesnažujejo. V nadaljevanju prispevka bodo osrednjo vlogo nosile t. i. toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki jih lahko na trgu najdete tudi pod termini, kot sta, na primer, sanitarne toplotne črpalke in toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode.

Continue Reading
Dom

Lastnosti kosilnice GreenWorks 25302 G-MAX

Je glasna ali tiha?

V primerjavi z drugimi modeli je ta stroj GreenWorks 25302 G-MAX neverjetno tih in je veliko tišji od modela na bencin. Pravzaprav se lahko normalno pogovarjamo v njeni bližini.

Ena uporabnica je dejala, da edini hrup prihaja od vrtenja rezil in trave med košnjo. Pravi, da povzroča nekaj hrupa, ko gre čez pesek ali veje, to pa je tudi vse. Hrup naj bi bil podoben ventilatorju, ki ga postavite na okno. Continue Reading

Dom

Po začetni postavitvi je zagon RYi2200 preprost

Po začetni postavitvi je zagon RYi2200 preprost. Za razliko od večine generatorjev, ki sem jih uporabljal, je to pravzaprav dokaj preprosto. Ni nobenih zapletenih postopov, le preprosto stikalo v bližini zagonske vrvice s tremi nastavitvami: izklop, start in zagon.
Če želite zagnati agregat, preklopite stikalo v način za zagon, nato pa nekajkrat potegnite vrvico.

Continue Reading

Dom

Lastnosti snežne freze Ariens Deluxe 28

Sprednja stran je dovolj velika, da se spoprime s polmetrskimi kupi. Deluje dobro na dovozu z gramozno površino.

»Auto-Turn« je zasnovan tako, da uporabnikom omogoča, da se izognejo obremenitvam in vlečenju in jim omogočajo natančno vodenje snežne freze brez prilagoditve hitrosti. Da bi omogočili to funkcijo ročne nastavitve niso potrebne (brez sprožilcev ali vzvoda). Funkcija krmiljenja je na voljo tudi na modelih Ariens Deluxe 30 in vseh modelih v liniji Ariens Platinum, Professional in Hydro-Pro, vključno frezami na gosenice. Continue Reading

Dom

Weber ponuja plinski žar model Spirit II 310

Weber ponuja model Spirit II, ki je posebej zasnovan za priključitev na zemeljski plin, če ga imate. Podjetje ne prodaja kompleta za preoblikovanje za linijo izdelkov Spirit II, zato žar na propan ne morete spremeniti v žar na zemeljskim plin, če si kasneje premislite. Kupiti boste morali novega. Zemeljski plin vam lahko dolgoročno prihrani denar, vendar ste omejeni s tem, kam lahko postavite žar. Continue Reading

Dom

DeWalt DCCS620P1: najboljša akumulatorska žaga

Idealena za majhna dela okoli gradbišča ali dvorišča

Motorna žaga DEWALT DCCS620P1 se je izkazala za čudovito 20V kompaktno (30 cm) akumulatorsko motorno žago; kot nalašč za lahka rezalna dela okrog dvorišča. Večina lastnikov za svoja dvorišča ne potrebuje velike verižne žage, zato je za mnoge DEWALT DCCS620P1 idealna verižna žaga. To je ena najbolj ocenjenih motornih žag, ki jih boste našli na trgu.

Oglejmo si podrobneje in preverimo, ali bo ustrezala vašim potrebam in proračunu. Continue Reading

Dom

Školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je narejena iz visoko odporne plastike

Namesto lukenj se je podjetje odločilo za sistem z dvema šobama, ki med postopkom bolj skrbno usmerja vodo po celotni školjki. Z dvema šobama, ki vse usmerjata navzdol do sifona, dobite bolj temeljito splakovanje in voda ne bo brez potrebe krožila po skledi. Zvezda te straniščne školjke Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je pravzaprav sedež Softclose, ki ni samo udoben za sedenje, temveč odpravi tudi loputanje s pokrovom.

Continue Reading
Dom

Nakup prevlek za posteljo

Prevleka za posteljo

Prevleka za posteljo je lahko eleganten dodatek ki vzbuja občutek urejenosti naše spalnice ali sobe. Lahko tudi deluje kot zaščita pred umazanijo, ki jo potrebujemo, če imamo otroke ali hišne ljubljenčke. Je enaka prevlekam za blazino in je po navadi zapeta z gumbi, zadrgami ali vozli. Izbira primerne prevleke za posteljo je ključna za naše dobro spanje. Materiali iz katerih je narejena morajo biti vzdržljivi in obenem odporni na umazanijo, kateri je postelja izpostavljena vsak dan. V tem članku si bomo pobliže ogledali, zakaj je prevleka za posteljo ena izmed najbolj pomembnih elementov v naši spalnici.

Continue Reading

Dom

Lastnosti kegeratorja EdgeStar KC-2000

Prav tako nam je všeč, da je notranjost kegeratorja KC-2000 popolnoma odprta, tako da ga lahko nastavite po svojih željah. To je verjetno odvisno od tega, ali vzamete enojno ali dvojno opcijo, vendar je dobro, da niste omejeni. Prav tako ni prostora za jeklenko z CO2. Jeklenka je nameščena na hrbtni strani, tako da boste imeli vso notranjost samo zase!

Continue Reading
Dom

Prednosti in slabosti grelnika vode Eccotemp l5

Eccotemp L5 segreva vodo od 35 do 65 stopinj in ima hitrost pretoka od 3 do 6 litrov na minuto. Zaradi varnosti se samodejno izklopi po 20 minutah. Čeprav je to lepa lastnost, bi bilo bolje imeti ročno stikalo, zaradi katere bi voda neprestano tekla.

Continue Reading