Lastnosti kosilnice GreenWorks 25302 G-MAX

Dom

Je glasna ali tiha?

V primerjavi z drugimi modeli je ta stroj GreenWorks 25302 G-MAX neverjetno tih in je veliko tišji od modela na bencin. Pravzaprav se lahko normalno pogovarjamo v njeni bližini.

Ena uporabnica je dejala, da edini hrup prihaja od vrtenja rezil in trave med košnjo. Pravi, da povzroča nekaj hrupa, ko gre čez pesek ali veje, to pa je tudi vse. Hrup naj bi bil podoben ventilatorju, ki ga postavite na okno.

Kako dobra je pri košenju vejic?

Medtem ko je veliko električnih ali baterijskih kosilnic, ali s kablom ali brez njega, preveč šibkih za obvladovanje majhnih vejic in palic, bo kosilnica GreenWorks 25302 G-MAX delo opravila dobro. Ne bo premagala večjih palic (tega ne smemo niti pričakovati), toda z manjšimi vejicami ne bo težav.

Kateri tip rezalne glave ima kosilnica?

GreenWorks 25302 G-MAX je izdelana iz zelo robustne plastike in z njeno kakovostjo sem zadovoljen, vsaj dokler med košenjem ne doživljam nobenih težav. Lahko sem kosil čez vejice in palice, in premikal kosilnico gor in dol po mojem hribu brez težav.

Revija »Tools in Action«, ki ocenjuje orodja, pravi, da je rezilna glava iz kompozitnih materialov, zato mislim, da bo vse v redu. Naši dobri prijatelji na Wikipediji so navedli, da je kompozitna plastika isti material, ki se uporablja za stvari, kot so ladijski trupi, plošče za plavalne bazene in tuš kabine.
Ne vem za vas, toda minilo je že kar nekaj časa, odkar sem nazadnje slišal da se je nekje potopil čoln narejen iz plastike!

Similar Posts: