Popravilo avta je lahko tudi cenejše

Avtomoto

Vsi vemo, kako draga so lahko popravila avtomobila. Včasih so celo tako zelo draga, da se avta sploh ne splača več popravljati, ampak je bolje in ceneje, če kupimo kar novega. Vendar pa se da avtomobil s pravo taktiko popraviti tudi ceneje. Kako? Tako, da sami pobrskate za avto deli na spletu in poiščete najcenejše ter da nato najdete še mehanika, ki vam jih bo pripravljen vgraditi po prav tako ugodni ceni. Nemogoče? Nikakor ne! Danes je zaradi interneta nakup avto delov namreč preprost, kot še nikoli doslej!

Avto dele lahko sami kupite na spletu

Dejstvo je, da so najdražje celostne usluge mehanikov, torej tiste, ko vam ni treba storiti nič drugega, kot da avto pripeljete in odpelje s servisa. V ceno so tako vračunani tako avto deli (http://www.silux.si) kot opravljeno delo, pa tudi mehanikova marža za nakup vseh rezervnih delov in potrošnega materiala, ki ga je uporabil. Tako se vam sicer ni treba ukvarjati s samim popravilom oziroma vam ni o njem treba vedeti skoraj nič, a boste za to plačali tudi visoko ceno. Če pa avto dele na spletu poiščete sami, vam mehanik teh ne bo mogel zaračunati, ampak mu boste plačali le za samo delo.

Na tak način lahko precej prihranite, kar dobro vedo vsi, ki se na avtomobile malo bolje spoznajo. Visoko ceno popravila, ki vam jo povedo v mehanični delavnici, lahko zlahka razpolovite, če sami poiščete nadomestne oziroma rezervne avto dele na spletu, saj so tam občutno cenejši. Ena od zaupanja vrednih slovenskih spletnih trgovin s pestro ponudbo različnih delov in opreme za avtomobile je silux.si, ki se vedno bolj uveljavlja tudi med poznavalci avtomobilov. Tam namreč lahko po ugodnih cenah kupijo prav vse, kar potrebujejo za svoj avto: tako osnovno opremo in rezervne dele kot razne dodatke za tako imenovano friziranje avta, brez katerega pri ljubiteljih jeklenih konjičkov pač ne gre.

Dvigalke za avto

Preberite tudi članek: Kaj Morate Vedeti O Dvigalki Za Avto

 V tem članku bomo podrobneje raziskali različne vrste dvigalk za avto, kako izbrati pravo dvigalko za vaš avto in kakšne varnostne ukrepe je treba upoštevati med uporabo.

Prihranite tudi pri potrošnem materialu

Naj vas opozorimo še na eno malenkost, ki zvišuje ceno popravila pri mehaniku: potrošni material. Tega vam bodo na servisu velikokrat zaračunali tako, kot bi šlo za zlato, pred samim popravilom pa vam bodo pogosto navedli le ceno rezervnih delov, ki jih je treba zamenjati, ne pa tudi končno ceno skupaj z delom in s potrošnim materialom. Tudi tega seveda lahko kupite sami in tako še dodatno privarčujete!

Vrhunski akumulatorji Topla za vsako vozilo. Akumulator Topla je uveljavljena baterija s tradicijo in unikatnim designom, ki je sedaj proizvedena po vodilni Ca/Ca tehnologiji in zadovoljuje potrebe vseh sodobnih vozil.  Preberi več …

Avtoelektrika. Storitve avtoelektrike za vse znamke vozil obsega popravilo in testiranje alternatorjev in zaganjalnikov in previjanje statorskih navitij za alternatorje. Preberi več …

Similar Posts: